X

informirajte se koji je proizvod idealan za vas

Madrac Pacific baby

Izrađen od potpuno negorivih materijala
100% vuneni
Anatomski, antialergijski i antibakterijski

Madrac Pacific baby

Madrac Pacific baby je kvalitetan dječji negorivi anatomski madrac iznimne udobnosti s antialergijskim svojstvima. Svi njegovi dijelovi izrađeni su od potpuno negorivih materijala (platno, pomponi i punjenja). Pacific baby je madrac ispunjen u oba sloja vunom koja jamči sprječavanje kondenzacije vlage a samim tim i razmnožavanje grinja. Prirodno svojstvo vune je negorivost, a ona je ujedno i termo regulator – zimi hladi a ljeti grije. Izrađen je od bonell jezgre promjera 2,2 mm, visine 8 cm.

Ispunjenost madraca: prešani regenerat tkanine - filc 1500 g/m², negoriva vuna 1500 g/m², presvlaka od protupožarne tkanine s ugrađenim bočnim ventilima za cirkulaciju zraka, koja jamči optimalnu vlažnost unutar madraca, čime se također sprječava razvoj grinja.

DJEČJI MADRACI - JEDINSTVENI NA HRVATSKOM TRŽIŠTU
Iznimno pažljivo biramo materijale za dječje madrace.

Jamstvo:
3 godine

Vezni pomponi
Negorivo platno
Negoriva vuna
Termo prešani filc
Bonneli jezgra

Pomponi

Prilikom spajanja naših madraca ne koristimo ljepilo, nego komponente spajamo mehanički koristeći pompone. Korištenje ljepila u proizvodnji madraca za nas je neprihvatljivo zbog isparavanja štetnih para koje imaju negativan utjecaj na zdravlje. U cijelom procesu proizvodnje madraca, pa i njegovih pojedinih dijelova (vune i pamuka), ne koriste se kemijska sredstva.
ESIF FI logo EU logo HAMAG Bicro logo