FilozofijaTVRTKE MISTRAL

Osluškujući tržište i potrebe kupaca, zaključili smo da je sve više ljudi kojima je zdravlje na prvome mjestu, te je zbog toga i kvaliteta naših madraca na visokoj razini.

U samom početku osnivanja tvrtke, 2008. godine, odmah smo krenuli od najvažnije značajke, a to su zdravlje i zdrav san. To nas prati u svakoj pojedinoj fazi procesa proizvodnje naših madraca. Pomno biramo materijale od kojih proizvodimo madrace koristeći najbolje tehnike spajanja pojedinih dijelova. Naši su madraci ručno rađeni i sastavljeni od prirodnih i zdravih punjenja kao što su vuna i pamuk.

To su antialergijski materijali koji održavaju optimalnu temperaturu i vlažnost te tako ne pogoduju razvoju grinja i bakterija. U procesu spajanja pojedinih dijelova madraca ne koristimo se tehnikom lijepljenja, nego ih isključivo mehanički spajamo. Također se brinemo o prozračnosti madraca, tako da svaki naš madrac ima ventilaciju na bočnim dijelovima.

Naglasak na prirodnim materijalima.

Cilj nam je zadovoljan i zdrav kupac, te zbog toga želimo prezentirati sve prednosti naših madraca. U suvremenom svijetu trendovi stavljaju naglasak na ekološke i prirodne proizvode i materijale, koji će imati blagotvoran učinak na čovjekovo zdravlje. To je misao vodilja u našoj proizvodnji, u kojoj se ne povodimo za brzim proizvodnim procesima i profitom, te pri punjenju madraca ne koristimo štetne i umjetno stvorene materijale kao što su ljepilo, spužva, plastika i slično. Pamuk i vuna ne pogoduju razvoju bakterija, teško se raspadaju i vijek trajanja im je do 15 godina.

Madraci Mistral JAMČE ZDRAV I SIGURAN SAN

VIZIJA

Madrace proizvodimo na jedinstven način, pritom koristeći ekološke prirodne materijale, vunu i pamuk. Na taj se način diferenciramo na domaćem i stranom tržištu s prepoznatljivim proizvodima − madracima koji su blagotvorni za zdravlje, prateći najnovije svjetske trendove u proizvodnoj tehnologiji i zadržavajući tradiciju kad je riječ o materijalima koje koristimo.

VRIJEDNOSTI TVRTKE MISTRAL

• Povjerenje i timski rad
• Brza isporuka i poštovanje rokova
• Korištenje tradicionalnih, prirodnih materijala u proizvodnji (vuna i pamuk)
• Mehaničko spajanje pojedinih dijelova
• Inovativnost za nove ideje, proizvode i tržišta
• Odgovornost prema kupcima, društvenoj zajednici i okolišu, što se očituje u nekorištenju kemijskih sredstava u procesu proizvodnje

MISIJA

Misija nam je kontinuirana proizvodnja kvalitetne palete proizvoda - madraca svih vrsta i dimenzija, njihov razvoj te prilagodba potrebama kupaca. Želimo unaprijediti održivu proizvodnju madraca koji su izvrsni za zdravlje. Radimo na stvaranju dodanih vrijednosti madraca, koristeći nova znanja i tehnologije te međunarodne standarde kvalitete. Misija nam je i stvaranje prepoznatljivog brenda na domaćem i stranom tržištu.