Pravila o privatnosti

Mistral Zadar j.d.o.o., Nikole Jurišića 47, 23 000 Zadar, tvornica madraca.

U sklopu naše djelatnosti prikupljamo i obrađujemo osobne podatke koje nam dostave klijenti. Budući da nam je zaštita vaše privatnosti prioritet, donijeli smo sljedeća Pravila o privatnosti.

Mistral Zadar se drži sljedećih načela s ciljem zaštite Vaše privatnosti:
• Ne prikupljamo više informacija nego što je potrebno;
• Vaše podatke ne koristimo u svrhe koje nisu navedene;
• Ne čuvamo Vaše podatke ako više nije potrebno;
• Nikada ne prodajemo, posuđujemo ili distribuiramo niti javno objavljujemo Vaše osobne podatke;
• Vaše podatke ne šaljemo trećim stranama;
• Ne koristimo nikakvu automatiziranu obradu i donošenje odluka niti profiliranje;
• Vaše osobne podatke ne prenosimo u treću zemlju ili međunarodnu organizaciju;
• Također provjeravamo da su Vaši podaci sigurno pohranjeni.

Mistral Zadar prikuplja samo ograničene količine informacija o Vama koje su nužne kako bismo odgovorili na Vaš zahtjev, i nadamo se uspostavili dugoročan i vjerodostojan poslovni odnos.

Mi u Mistral Zadar smo stvorili Pravila o privatnosti koja imaju za cilj pomoći Vam da razumijete koje podatke prikupljamo, u koju svrhu ih koristimo i kako možete ostvariti svoja prava.

Važno je pročitati naša Pravila o privatnosti i nadamo se da ćete izdvojiti vrijeme i Vašu pozornost.

 

Kako i koje Vaše podatke prikupljamo?

Kada nas kontaktirate putem našeg web obrasca za kontakt ili izravno putem naše e-mail adrese. Informacije koje ispunite (osobne informacije kao što su Vaše ime, adresa e-pošte, broj telefona) ili pošaljete izravnom porukom e-pošte biti će obrađene i pohranjene kako bismo vas mogli kontaktirati i odgovoriti na Vaš zahtjev. Ako ste mlađi od 16 godina morate priložiti suglasnost roditelja ili nositelja prije davanja osobnih podataka. Popunjavajući obrasce za kontakt na našoj stranici ili nas kontaktirajući izravno putem e-mail pošte jamčite da su informacije koje ste priložili točne te da ste u cijelosti suglasni s odredbama naših Pravila o privatnosti i u njima navedenim uvjetima.

Podaci o Voditelju obrade Vaših podataka

Voditelj obrade ove internetske stranice i Vaših osobnih podataka je Mistral Zadar, Nikole Jurišića 47, 23 000 Zadar.

Koja je svrha i pravna osnova za prikupljanje Vaših podataka?

Poduzimanje najprikladnijih aktivnosti na Vaš zahtjev prije ulaska u bilo koji poslovni odnos, na temelju poslovnog djelovanja tvrtke i njenog legitimnog interesa.

Koliko će dugo biti pohranjeni Vaši osobni podaci?

Sve dok imamo otvorenu komunikaciju u svrhu uspostavljanja zajedničke poslovne suradnje kao i za vrijeme važenja našeg ugovornog odnosa.

Kako ćemo koristiti informacije o Vama?

Prikupljamo informacije o Vama da bismo Vas mogli kontaktirati i odgovoriti na Vaš zahtjev. Vaše osobne podatke potrebne prikupljamo i koristimo u svrhu uspostavljanja našeg poslovnog odnosa, kao i za vrijeme važenja našeg ugovornog odnosa.Tijekom trajanja ugovornog odnosa Mistral Zadar će Vam slati obavijesti o novim prozvodima i uslugama za koje smatramo da bi Vam mogli biti od interesa, ako ste za isto dali privolu kod kontaktiranja naše tvrtke putem web obrasca. Privolu koju nam date za ovu svrhu možete u svakom trenutku povući te ćemo u tom slučaju prestati s ovom obradom.

Google Analytics

Prilikom prikupljanja osobnih podataka, moguća je pohrana određenih podataka od strane platforme Google Analytics, a o kojoj ste detaljnije upoznati kroz Pravilima korištenja kolačića (Cookie policy).

Za više podataka o pravilima privatnosti platforme Google Analytics, možete se informirati putem sljedećeg linka: https://policies.google.com/privacy?hl=hr.

Informacijska sigurnost

Osigurali smo sigurnosne mjere u svrhu zaštite osobnih podataka koje podijelite s nama. Vaši osobni podaci zaštićeni su od slučajnog ili nezakonitog uništenja, gubitka, izmjene, neovlaštenog otkrivanja ili pristupa osobnim podacima koji se prenose, pohranjuju ili se na drugi način obrađuju.

O našem poslužitelju internetske stranice

Ova web stranica smještena je kod globalno kod poznatog davatelja usluga u EU. Ova internetska stranica smještena je kod globalno poznatog pružatelja usluga u Njemačkoj i EU, za koje Europska komisija smatra da osiguravaju odgovarajuću razinu zaštite osobnih podataka građana EU.

Kolačići

Kako bismo olakšali pregledavanje naših internetskih stranica, naš poslužitelj globalne mreže koristi kolačiće. Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili postavljanje virusa na Vaše računalo. Pregled naših stranica moguć je i bez uporabe kolačića, ako je vaš internetski preglednik tako postavljen. Svi detalji o kolačićima nalaze se u Izjava o kolačićima.

Vaša prava

Imate pravo na informacije o obradi Vaših osobnih podataka, povlačenje svoje privole u bilo koje vrijeme, ispravak ili dopunu Vaših osobnih podataka kako bi uvijek bili točni, brisanje Vaših osobnih podataka kada više nisu potrebni za gore navedene svrhe, prijenos Vaših osobnih podataka u strukturiranom obliku te podnošenje prigovora Mistral Zadar na Mistral Zadar, je Mistral Zadar, Nikole Jurišića 47, 23 000 Zadar ili na mistral.d.o.o@zd.t-com.hr ili nadležnom državnom tijelu.

Vaša privola

Korištenjem ove web stranice dajete privolu na ovu politiku privatnosti, tj. dajete izričitu privolu Mistral Zadar da prikuplja i dalje obrađuje vaše osobne podatke, kao i sve druge podatke za koje sazna pružanjem svojih usluga sukladno zakonskim propisima, a sve u skladu s definiranom svrhom u ovim pravilima. Također potvrđujete da ste upoznati sa svim bitnim podacima o Mistral Zadari uslugama koje pruža.

Pravo na podnošenje prigovora nadležnom tijelu

U svakom trenutku možete uložiti žalbu izravno nadležnom nadzornom tijelu: Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP), Martićeva 14, Zagreb, kontakt: +385 (0)1 4609 999, azop@azop.hr , www.azop.hr.

Povreda osobnih podataka

O svakoj nezakonitoj povredi podataka izvijestiti ćemo AZOP kao nadležno tijelo za zaštitu podataka.

Promjene naših pravila o privatnosti

U slučaju promjena naših pravila o privatnosti obavijestit ćemo Vas o tome na ovoj stranici i ažurirati datum izmjene pravila o privatnosti dolje kako slijedi.

Ova Pravila o privatnosti ažurirana su 20. 5. 2018.