X

informirajte se koji je proizvod idealan za vas

Madrac Lotus

Protiv artritisa
Sprječava dekubitus
Obložen slojem merino vune
Ljeti hladi, a zimi grije
Oslobađa tijelo negativnog elektriciteta
Anatomski, antialergijski i antibakterijski
Bez štetnih isparavanja
Potpuno ekološki materijali
Mehanički spajano bez ljepila

Madrac Lotus

Lotus je poseban anatomski madrac vrhunske udobnosti s antialergijskim svojstvima. Stvoren je selekcijom vrhunskih materijala. Ispunjen je s dva sloja runske vune a obložen je slojem fine merino vune koja anatomski prati liniju tijela, upija tjelesnu vlagu te nam daje poseban osjećaj ugode. Ovaj madrac izvrstan je za sve one koji imaju problema s alergijama ili artritisom, sprječava dekubitus te je odličan regulator topline tako što ljeti hladi, a zimi grije. U njega je ugrađena i uzemljena tkanina s finim bakrenim pletivom kako bi se tijelo oslobodilo negativnog elektriciteta tijekom sna. Izrađen je od bonell jezgre promjera 2,4 mm, visine 16 cm.

Ispunjenost madraca: prešani regenerat tkanine - filc 1500 g/m², runska vuna 1500 g/m², presvlaka je kombinacija merino vune s jedne strane i pamučnog materijala s druge strane, s ugrađenim bočnim ventilima za cirkulaciju zraka, koja jamči optimalnu vlažnost unutar madraca, čime se sprječava razvoj grinja.

Mogućnosti izvedbe:
1) Madrac Lotus standardne tvrdoće
2) Madrac Lotus povećane tvrdoće
3) Madrac Lotus, visine 26 cm

Jamstvo:
10 godina

Vezni pomponi
Merino vuna
Dva sloja bijele vune
Termo prešani filc
Bonneli jezgra
Dva sloja 100% pamuka

Pomponi

Prilikom spajanja naših madraca ne koristimo ljepilo, nego komponente spajamo mehanički koristeći pompone. Korištenje ljepila u proizvodnji madraca za nas je neprihvatljivo zbog isparavanja štetnih para koje imaju negativan utjecaj na zdravlje. U cijelom procesu proizvodnje madraca, pa i njegovih pojedinih dijelova (vune i pamuka), ne koriste se kemijska sredstva.
ESIF FI logo EU logo HAMAG Bicro logo